Terasa s nejkrásnějším výhledem

Představte si místo, kde se vám otevírá ten nejkrásnější pohled na Prahu v celé její kráse. Naše terasa s 360° výhledem je magickým místem, kde se historie města mísí s přítomným okamžikem. Každý kout Prahy máte na dosah ruky – od majestátního Pražského hradu až po třpytivou Vltavu pod vámi. Jak slunce zapadá, obloha se zbarvuje do ohnivých odstínů a město se pomalu probouzí do večerního života. Je to místo, kde se zastaví čas, kde se každá chvíle stává vzácnou a nezapomenutelnou. Ať už přijdete na romantickou večeři, oslavu s přáteli nebo si jen vychutnat skleničku, tento výhled vám vezme dech a zanechá ve vás hluboký pocit propojení s tímto kouzelným městem.

Nejkrásnější Champagne bar

Objevte místo, kde se zábava snoubí s výjimečným výběrem šampaňských. Náš champagne bar nabízí více než 100 druhů šampaňského, pečlivě vybraných tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější chutě. Ať už preferujete klasické, známé značky nebo toužíte po něčem zcela unikátním, u nás si každý přijde na své.
Champagne bar je také ideálním místem pro soukromé akce. Ať už plánujete narozeninovou oslavu, firemní večírek nebo jinou speciální událost, nabízíme možnost pronájmu celého Champagne baru. Vytvořte si nezapomenutelné zážitky v elegantním prostředí, které povýší vaši akci na zcela novou úroveň.

Nejdelší bar z bílého mramoru

S délkou 36 metrů se náš bar z bílého mramoru stal středobodem celé restaurace. Je to místo, kde se setkávají lidé, kde se sdílejí příběhy, a kde se každý drink promění ve speciální moment. Tento bar vás doslova pohltí svou elegancí, ale zároveň vás přivítá teplem a přátelskou atmosférou.

Nejlepší snídaně V PraZE

Probuďte se do chutí, které vás okouzlí!
Začněte svůj den snídaní, která potěší všechny vaše smysly. Vůně čerstvě upečených croissantů, nadýchané lívance nebo dokonale připravená vejce – přesně tak, jak to máte rádi. Každý talíř je pečlivě připravený, aby vás potěšil nejen chutí, ale i atmosférou pohodového rána. Dopřejte si snídani, která nastartuje váš den tím nejlepším způsobem.

Největší ice bucket na světě

Když říkáme, že děláme věci ve velkém, myslíme to vážně! Náš obrovský ice bucket je nepřehlédnutelným klenotem, který okamžitě upoutá vaši pozornost. Desítky lahví šampaňského jsou ponořené v záplavě třpytivého ledu, čekající na chvíli, kdy vám mohou přinést dokonalé osvěžení. Ps: koupání není výslovně zakázáno!

Seznamte se s Naším Šéfkuchařem –
Karlem Caldrem

S radostí vás zveme na kulinářský zážitek, který vám přinese jedinečná kuchyně našeho talentovaného šéfkuchaře Karla Caldra. Každé jídlo, které připraví, je pro Karla nejen prací, ale především vášní, která ho provází po celý život.

Karel zahájil svou cestu ve světě gastronomie v roce 2004, když nastoupil do prestižního hotelu Four Seasons Prague, kde v restauraci Allegro nasbíral cenné zkušenosti. Jeho touha se neustále učit a růst ho vedla nejen po České republice, ale i do Francie, kde se zdokonaloval pod vedením uznávaných kuchařských mistrů.

Od kuchaře přes zástupce šéfkuchaře až po pozici šéfkuchaře v renomovaném pražském Pastaři – Karel se vždy pohyboval s vášní vpřed, neustále toužící překvapit své hosty novými chutěmi. V roce 2020 odvážně otevřel svůj vlastní gastronomický koncept CJ26, který odráží jeho osobní vizi a kreativitu.

V roce 2022 se Karel stal součástí naší výjimečné restaurace Fly Vista, kde působí jako executive chef. Jeho snaha pozvednout gastronomii na novou úroveň a jeho úcta k tradičním technikám z něj dělají jedinečného šéfkuchaře.

Karel a jeho tým věří, že každý pokrm je příležitostí vyprávět příběh. Doufáme, že ochutnáte jeho pokrmy se stejnou radostí, s jakou jsou připravovány, a že vás jeho kuchyně zanechá nadšené a inspirované.

Těšíme se, až vás uvítáme a budete moci na vlastní chuťové pohárky zažít Karlovu neobyčejnou kuchyni.

  • Online 200 Kč
  • Na místě 250 Kč
  • ZTP po doložení dokladu 150 Kč
  • Dítě do 12 let on-line 100 Kč
  • Dítě do 12 let na místě 250 Kč